Nie dość że jest ciężko podjechać do sklepu z towarem to jeszcze mam płacić przecież pracodawca mi nie odda kasy za parkowanie Bo powie bo po co tam stawales i mam k.. nosić paletę kilometr od sklepu skandal
no i dobrze bo najwięcej to ci co mają fury za kilkaset tysięcy to wala w ch..a i wkładaja te tabliczki 'zaopatrzenie' wydrukowane na drukarkach ..... niech płacą kapcie , koniec dobrej zmiany......
Ile będzie kosztowało parkowanie furmanki z koniem karym, a ile z siwkiem. Gniade podobno za free, ale gniady mi zdech. Przywoże jaja, śmietanę i mliko do urzędu i nie wiem o ile podnieść cenę.
a co z firmami panstwowymi, które mają ryczałt na parkowanie wszędzie?
Chore miasto a szczególnie ci radni bezradni jedno tylko potrafią podatki na ludność nakładać
a co z firmami panstwowymi, które mają ryczałt na parkowanie wszędzie?
Jesteśmy na dobrej "drodze" żeby płacić za patrzenie w stronę płatnego parkingu. Zapuścisz "żurawia" to sru...kolczatka wyskakuje i 5 "zeta leci".
Spoko.Zapłacę tą złotówke, ale jeśli mi jej nikt później nie zwróci tj szef lub klijent to na drugi raz nie jadę w to miejsce i ch...Klijent zostanie bez towaru i tyle
Parkingi są w pasie drogi publicznej,którą wybudowano z naszych pieniędzy więc do k**wy nędzy dlaczego mamy płacić za postój!!!!!!!!
Pazerność władzy przekracza wszelkie granice niech wprowadzą płatne parkowanie bezpośrednio przed UM 5 zł za godzinę!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!